Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Space of Love Festival – Öland

June 6 - June 11

check alternatives
Space of Love festival at beautiful beach-setting Böda, on the island of Öland, Sweden.

 

Sanna & Sky will join from June 6-11 2023

Space of Love Festivalen Här firar vi sommaren och möter både  nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet. Vi är välsignade med en varierad natur med skog, ängar, hav och vit sandstrand, soluppgång, fågelsång och en ofta klarblå himmel. Här har vi alla möjligheten att slappna av och landa, gå djupt och tillåta våra hjärtan att öppna. Vi finner nya kontakter och nya dörrar att öppna. Space of Love – det utrymme av kärlek som vi skapar inom och utanför oss tar vi med oss hem när vi lämnar festivalen.

Varje år sätter vi ihop ett program med olika varianter av helande rörelser, dans, meditation, gongbad, själv-utveckling, tantra, sång, skratt och och mycket mer.

 

Festivalen är för hela familjen. Barnen kan delta i barn-workshops eller bara leka i den barnvänliga miljön. Festivalen hålls på campingen Böda Sand som har Sveriges längsta sandstrand så solande och badande i havet är en härlig del av festival upplevelsen. Campingen är full av möjligheter för alla åldrar. Där kan du bo enkelt i tält eller eller flott i en lyx-stuga, njuta av stranden, den härliga naturen, restaurangen, bageriet, poolen, mini golf,vanlig golf, lekplatser för barnen, spa och bastu; något för alla.

 

Läs mer här: 

Festival – Space of Love Festival

 

 

Details

Start:
June 6
End:
June 11
Cost:
check alternatives
Event Categories:
,
Website:
https://spaceoflove.nu/

Organizer

Akasha Skaldeman
Email:
skaldeman@yahoo.com
View Organizer Website

Venue

Space of Love Festival
öland Sweden + Google Map