Loading Events

« All Events

Space of Love Festival

June 3 @ 8:00 am - June 12 @ 5:00 pm

check alternatives
Det är det 22:e året vi firar denna sommarfestival i Bödabukten på Öland.

 

Space of Love Festivalen Här firar vi sommaren och möter både  nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet. Vi är välsignade med en varierad natur med skog, ängar, hav och vit sandstrand, soluppgång, fågelsång och en ofta klarblå himmel. Här har vi alla möjligheten att slappna av och landa, gå djupt och tillåta våra hjärtan att öppna. Vi finner nya kontakter och nya dörrar att öppna. Space of Love – det utrymme av kärlek som vi skapar inom och utanför oss tar vi med oss hem när vi lämnar festivalen.

Varje år sätter vi ihop ett program med olika varianter av helande rörelser, dans, meditation, gongbad, själv-utveckling, tantra, sång, skratt och och mycket mer.

 

Festivalen är för hela familjen. Barnen kan delta i barn-workshops eller bara leka i den barnvänliga miljön. Festivalen hålls på campingen Böda Sand som har Sveriges längsta sandstrand så solande och badande i havet är en härlig del av festival upplevelsen. Campingen är full av möjligheter för alla åldrar. Där kan du bo enkelt i tält eller eller flott i en lyx-stuga, njuta av stranden, den härliga naturen, restaurangen, bageriet, poolen, mini golf,vanlig golf, lekplatser för barnen, spa och bastu; något för alla.

 

Lä mer här: 

Festival – Space of Love Festival

 

*Fees

Festivalpriset inkluderar programmet med alla workshops och uppträdanden. Svetthyddan är undantaget och kostar 200 kr som du bokar och betalar på plats. Mat och logi är inte inkluderad i festivalbiljetten.

Festivalpriser:

Full festivalbiljett (10 dagar)- 2900 kr/person
Early Bird Full festivalbiljett (10 dagar)– 2650 kr/person (t.o.m. 11 mars)
7 dagars biljett  2700 kr/person
Dagsbiljetter (Gäller i 24 timmar): 500 kr/personBarn och ungdomar under 18 år (med en förälder) är välkomna gratis!

Mer info om kostnad här:

Bokning – Space of Love Festival

Details

Start:
June 3 @ 8:00 am
End:
June 12 @ 5:00 pm
Cost:
check alternatives
Event Categories:
,
https://spaceoflove.nu/

Venue

Space of Love Festival
öland Sweden + Google Map